20-04-2011: Μήνυμα Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου για το Πάσχα

Αθήνα, 20 Απριλίου 2011

Μήνυμα Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου για το Πάσχα

Γυναίκες και Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας,

Η Ανάσταση του Χριστού σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής ενάντια στον θάνατο και στέλνει παντού το μήνυμα της αγάπης, της αυτοθυσίας και της λύτρωσης. Παράλληλα, το Άγιο Πάσχα αποτελεί λαμπρή γιορτή για τον Ελληνισμό.

Το ελπιδοφόρο, διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας γεμίζει δύναμη για τους συλλογικούς και προσωπικούς αγώνες μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις σημαντικές προκλήσεις της εποχής μας.

Σε μια περίοδο όπου η Χώρα μας βιώνει τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες καθημερινά ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά, με την προσδοκία και την ελπίδα της ανάστασης και της δικαίωσης.

Σε αυτό το οδοιπορικό, η Ελληνική Αστυνομία έχει και λόγο και ρόλο να διαδραματίσει. Όλοι μαζί καλούμαστε, μέσα από τη δράση μας, να ζήσουμε τούτο το μεταβατικό πέρασμα στη νέα εποχή ως πρωταγωνιστές και συμμέτοχοι στο χτίσιμο μιας κοινωνίας ασφαλούς που παράγει, προοδεύει και ευημερεί. Μιας κοινωνίας δικαιοσύνης και ανθρωπιάς.

Ο Αρχηγός

Ελευθέριος Οικονόμου
Αντιστράτηγος

Τελευταιές Αναρτήσεις